Pedicure

Zet de stap naar gezonde voeten! Met de juiste kennis en verzorgingsproducten streef ik naar een zo goed mogelijk en langdurig resultaat. Als gespecialiseerde voetverzorgster sta ik in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen zoals eelt, eeltpitten, kloven enzovoort.

We nemen ruim de tijd om elke behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen en je tevreden naar huis kan gaan. Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging.

Gellak

Ook je voeten verdienen het om er mooi en verzorgd uit te zien. Heb je geen tijd om voortdurend je nagels te lakken? Dan kan je ook op je voeten Gellak laten aanbrengen. Je kan kiezen uit een ruim assortiment aan toffe kleuren. Je voeten zullen schitteren in die open schoenen of teenslippers. Gellak blijft 6 à 8 weken mooi.

Wilde Pedique

Dit is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels (schimmel, trauma teennagels, enzovoort) gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Met een Wilde Pedique kunnen teennagels zowel geheel als gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Het is een bijzondere elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Bovendien bevat het een zeer effectief antimycotisch (schimmel) bestanddeel.

Koop je cadeaubon!

Een cadeaubon is een geschenk dat altijd welkom is. Geef het cadeau aan je vrienden en familie bij verjaardagen, bij speciale gelegenheden of gewoon… zomaar!

Bestel nu je cadeaubon