Een frisse, mooie en jongere huid door een peeling?

Hydra Peel

€ 28,50

C-Enzym Peel

€ 27,50

Essential Peel

€ 28,50

AHA Glycolic Peel

€ 28,50

Waarom is het ondergaan van een peeling een “MUST” voor het krijgen en het behouden van een gezonde huid?

Peelen, exfoliëren, scrubben, uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: dode huidcellen verwijderen. we hebben de voordelen voor u opgelijst:

  1. Verwijderen van dode huidcellen: Peeling verwijdert dode huidcellen van het oppervlak van je huid. Dit helpt de huidtextuur te verfijnen en maakt je huid gladder en zachter.
  2. Stimuleren van collageenproductie: Sommige peelings, vooral die met zuren zoals glycolzuur of salicylzuur, kunnen de collageenproductie stimuleren. Collageen is een eiwit dat de huid stevigheid en elasticiteit geeft, dus dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.
  3. Verminderen van onzuiverheden: Peeling kan helpen bij het verminderen van verstopte poriën en het verwijderen van mee-eters, waardoor je huid er helderder uitziet en minder vatbaar is voor acne.
  4. Verbeteren van de opname van huidverzorgingsproducten: Door de dode huidcellen te verwijderen, kunnen huidverzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen. Dit maximaliseert de effectiviteit van je serums, moisturizers en andere producten.
  5. Verhelderen van de teint: Peeling kan helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie en het egaliseren van de teint. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen met zonneschade of ouderdomsvlekken.
  6. Stimuleren van celvernieuwing: Door de buitenste laag van de huid te verwijderen, stimuleert peeling de celvernieuwing. Dit kan resulteren in een stralende en frisse teint.

Tip: Exfoliëren verhoogt de gevoeligheid voor zon en licht. Het is daarom belangrijk om u huid dagelijks te beschermen met tenminste een spf30 zonbescherming.

Twijfel je welke peeling bij jouw huid past of hoe vaak je het beste een peeling doet? We begeleiden je graag naar je meest gezonde huid.

Koop je cadeaubon!

Een cadeaubon is een geschenk dat altijd welkom is. Geef het cadeau aan je vrienden en familie bij verjaardagen, bij speciale gelegenheden of gewoon… zomaar!

Bestel nu je cadeaubon